vineri, 16 aprilie 2010

Pozitie sex - Kama Sutra: Calaretul Fantastic

Kama Sutra - Pozitia: Calaretul fantastic



Femeia sta lungita pe spate, cu picioarele departate si indoite. Barbatul se asaza deasupra ei ca si cum s-ar aseza pe o sa. Ea isi ridica unul dintre picioare pe spatele lui, ajutandu-l astfel si pe partener in miscarile sale.

Avantaje: aceasta pozitie isi merita originalitatea! Barbatul isi poate mangaia partenera foarte mult, mai ales in zona pelvisului, iar ea ii poate mangaia fesele si spatele partenerului.

Sfatul sexologului: pozitia nu favorizeaza nici contactul, nici cuvintele dulci! Pe de alta parte, penetrarea nu este foarte profunda, iar unghiul penetrarii este departe de a fi cel ideal: atentie, pot aparea dureri! Cu toate acestea, pozita "galopanta" este destul de veche si des folosita...
Pentru rezultate mai bune in viata de cuplu se recomanda produsele naturale Calivita:

Panax Ginseng: Incetineşte procesele de îmbătrânire şi menţine puterea şi pofta de viaţă. Ginsengul îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină. Ameliorează funcţionalitatea plămânilor şi scade senzaţia de oboseală. Fortifică organismele slăbite.


Rhodiolin: Creşte potenţa sexuală. Poate fi eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la bărbaţi.



Vital Man: Datorita plantelor din care este realizat Vital Man, viata sexuala a barbatilor se va inbunatatii de la zi la zi.



Vital Woman: Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jurul nostru şi, în plus, să ne bucurăm de viaţă.



IntiMoments: indeparteaza tensiunea si poate face minuni in ceea ce priveste increderea in sine, prin urmare, dumneavoastra veti fi mult mai relaxata si va veti simti minunat alaturi de partener.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu