vineri, 16 aprilie 2010

Pozitie sex - Kama Sutra: Capra

Kama Sutra - Pozitia: Capra



Femeia se asaza in genunchi si isi sprijina capul pe brate. Barbatul se asaza in spatele ei pentru a o penetra.

Avantaje: vaginul prezinta o deschidere mare, ceea ce permite un contact bun cu penisul. Barbatul se poate observa in "focul pasiunii". Isi poate mangaia partenera pe sani, fese sau chiar ii poate stimula clitorisul.

Sfatul sexologului: aceasta pozitie necesita o buna complicitate, ca femeia sa se ofere partenerului cu toata fiinta. Pozitia permite o penetrare profunda, dar barbatul trebuie sa fie atent pentru a nu intra brutal. In aceasta pozitie, barbatul isi poate controla orgasmul, iar partida poate dura mai mult.
Pentru rezultate mai bune in viata de cuplu se recomanda produsele naturale Calivita:

Panax Ginseng: Incetineşte procesele de îmbătrânire şi menţine puterea şi pofta de viaţă. Ginsengul îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină. Ameliorează funcţionalitatea plămânilor şi scade senzaţia de oboseală. Fortifică organismele slăbite.


Rhodiolin: Creşte potenţa sexuală. Poate fi eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la bărbaţi.



Vital Man: Datorita plantelor din care este realizat Vital Man, viata sexuala a barbatilor se va inbunatatii de la zi la zi.



Vital Woman: Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jurul nostru şi, în plus, să ne bucurăm de viaţă.



IntiMoments: indeparteaza tensiunea si poate face minuni in ceea ce priveste increderea in sine, prin urmare, dumneavoastra veti fi mult mai relaxata si va veti simti minunat alaturi de partener.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu