vineri, 16 aprilie 2010

Pozitie sex - Kama Sutra: Invartita

Kama Sutra - Pozitia: Invartita



Se efectueaza pornind de la pozitia clasica pe spate, barbatul dedesubt si femeia desupra. Apoi partenera isi ridica picioarele si face o rotatie. Va face acest lucru fara a intrerupe penetrarea.

Avantaje: se poate schimba unghiul de penetrare, asa ca senzatiile traite vor ajunge pana la foarte intense. Femeia conduce actul si poate face asta dupa gustul sau.

Sfatul sexologului: nu pare o pozitie dificila, insa cere multa elasticitate si suplete. Poate fi aplicata mai ales atunci cand partenerul este foarte obosit. Mai este indicata barbatilor cu penis mic pentru a le facilita actul sexual.
Pentru rezultate mai bune in viata de cuplu se recomanda produsele naturale Calivita:

Panax Ginseng: Incetineşte procesele de îmbătrânire şi menţine puterea şi pofta de viaţă. Ginsengul îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină. Ameliorează funcţionalitatea plămânilor şi scade senzaţia de oboseală. Fortifică organismele slăbite.


Rhodiolin: Creşte potenţa sexuală. Poate fi eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la bărbaţi.



Vital Man: Datorita plantelor din care este realizat Vital Man, viata sexuala a barbatilor se va inbunatatii de la zi la zi.



Vital Woman: Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jurul nostru şi, în plus, să ne bucurăm de viaţă.



IntiMoments: indeparteaza tensiunea si poate face minuni in ceea ce priveste increderea in sine, prin urmare, dumneavoastra veti fi mult mai relaxata si va veti simti minunat alaturi de partener.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu