sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Sex anal


Sex anal: de ce ne place?

Sexul anal va poate oferi amandurora senzatii incredibile de placere cu conditia de a fi facut cum trebuie. Femeile pot experimenta senzatii care nu sunt nici pe departe asemanatoare cu ceea ce simt cand fac sex vaginal sau cand clitorisul le este stimulat. Cand rectul este pregatit pentru penetrare, acesta va "inghiti" literlamente penisul si pur si simplu nu te vei mai satura de placere.

In plus, tuturor ne place sa calcam peste tabu-uri si regulile stabilite de societate. Sexul anal este cu siguranta cate putin din amandoua si exista o multime de prejudecati si stereotipuri legate de el. De aceea, e placut sa incerci ceva ce nu multi oameni indraznesc sa faca. Nimeni nu stie despre asta si va fi un mic secret care te va apropia pe tine si pe partener/partenera mai mult.

Sex anal: de ce nu ne place?


Daca nu e facut cum trebuie, sexul anal poate fi extrem de dureros pentru femei, deci nu te gandi niciodata la sexul anal ca la o penetrare normala. In schimb, fii delicat si misca-te incet. Te sfatuim sa folosesti mult lubrifiant. Aplica-l pana simti ca exagerezi si tine minte ca rectul nu are nici o sursa de lubrifiere.

De ce nu ne place sexul anal?

Sexul anal poate fi dureros daca nu suntem suficient de excitati si relaxati!

Ca sa eviti durerea, nu te apropia de anusul partenerei daca nu e complet excitata. Inainte de a o penetra, asigura-te ca sunteti amandoi relaxati si excitati: maseaza-i si saruta-i zona anala, o va face sa se simta in siguranta si relaxata. Nu uita ca o atmosfera relaxata e cheia pentru sexul anal fara dureri.


Totodata, femeile petrec mult timp pentru a fi curate, frumos mirositoare si sa arate perfect din toate punctele de vedere. O singura incercare de sex anal le poate distruge aceasta imagine despre sine.

Sexul anal poate fi foarte neplacut din punct de vedere vizual, avand in vedere ca penisul poate iesi din anus pregatit pentru o spalare zdravana (daca anusul nu a fost curatat in prealabil). Tine minte ca e normal sa se intample asta pentru ca scopul principal al rectului e cu totul altul. Un dus anal serios poate rezolva o asemenea