miercuri, 21 aprilie 2010

Orgasmul perfect

Sfaturi pentru un orgasm de vis orgasmCu totii stim ca orgasmul este raspunsul activitatii ciclice din timpul actului sexual, ce poate fi obtinut de ambii parteneri, uneori in acelasi timp. Orgasmul este, de fapt, o placere fizica intensa, controlata involuntar de sistemul nervos autonom, caracterizata prin contractii ciclice rapide ale muschilor pelvieni inferiori, din jurul organelor genitale si al orificiului anal.

Femeile ajung la orgasm mai greu decat barbatii in special din cauza complexitatii organelor genitale. Iata cateva idei pentru un orgasm de neuitat:

  • Detaseaza-te de problemele cotidiene si elimina starea de stres si nervozitate. Concentreza-te mai mult pe legatura intima dintre tine si partener.


  • Relaxeaza-ti toti muschii corpului. Femeile au o nevoie de un timp de relaxare mai indelungat inainte de a incepe actul sexual. Muzica este un remediu impotriva stresului. Rasfata-te cu o baie calda, aprinde cateva lumanari parfumate si lasa-ti mintea si trupul sa se bucure de atmosfera.


  • Nu te lasa distras/a atunci cand faci sex. Elimina toate obiectele din casa care iti atrag privirea, stinge lumina (daca te incomodeaza) si mai ales, nu face sex cu televizorul aprins. Acesti factori le impiedica adesea pe femei (dar si pe barbati) sa ajunga la orgasm.


  • Odihneste-te. Linistea si odihna sunt foarte importante inainte de inceperea unui act sexual, pentru ca este mai usor sa ajungi la orgasm atunci cand ai energie si esti plin/a de viata.


  • Cunoaste-ti corpul! Daca stii care sunt zonele tale erogene si te axezi pe acestea in timpul actului sexual, cu siguranta vei ajunge la punctul culminant mai repede decat te asteptai. Trebuie sa detii controlul asupra corpului tau si sa il inveti si pe partener.


  • Comunica cu partenerul. Spune-i ce anume iti face placere si cum vezi tu o partida de sex perfecta. Nimeni nu poate ghici ce iti face tie placere, de aceea e bine sa te exprimi liber, fara teama.


  • Concentreaza-te asupra actului sexual in sine. Orgasmul este mai intens atunci cand fanteziile sunt combinate cu realitatea, asa ca e bine ca in momentul sexului, sa iti si imaginezi cum te satisface partenerul.


  • Controleaza-ti muschii vaginali. Contractarea muschilor vaginali este foarte importanta pentru obtinerea orgasmului vaginal, pentru ca aceasta actiune creste intensitatea circulatiei sanguine in zona genitala, adica sporeste excitarea.


  • Tine-ti respiratia. Controlarea respiratiei este de asemenea un aspect important pentru obtinerea orgasmului.


  • Nu te limita! Multe persoane sunt afectate pentru ca au impresia ca orgasmul obtinut din penetrare este cel mai bun. Gresit! Stimularea clitorisului (fie manuala sau orala), iar apoi penetrarea propriu-zisa, cu miscari ritmice, intai de intensitate scazuta, iar mai apoi, cu o frecventa ridicata, provoaca orgasmul.


  • Renunta la complexe si inhibitii. Corpul tau este perfect asa cum este in timpul actului sexual. Simte-te in largul tau si nu te mai concentra asupra defectelor.


  • Nu evita sa folosesti jocuri si jucarii erotice. Acestea vor creste intensitatea placerii sexuale si vor usura calea spre un orgasm minunat.



Si nu uitati, nu va limitati la o singura pozitia sexuala atunci cand faceti sex! Diferitele unghiuri de pentrare cresc considerabil calitatea actului sexual si ajuta la obtinerea orgasmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu