vineri, 16 aprilie 2010

Pozitie sex - Kama Sutra: Marea deschidere

Kama Sutra - Pozitia: Marea deschidereFemeia sta intinsa pe spate. Ea isi ridica foarte mult picioarele, pe care le sprijina de pieptul barbatului, care sta in genunchi in fata ei.

Avantaje: unghiul de penetrare este foarte bun si ambii parteneri vor trai senzatii tari. Pozitia faciliteaza stimularea punctului G. Efectul vizual este excitant pentru partener, care poate saruta picioarele partenerei.

Sfatul sexologului: pozitia este destul de odihnitoare, dar femeia ramane pasiva. Barbatul poate aseza picioarele partenerei pentru a ajunge la pozitia misionarului sau la cea a lotusului.
Pentru rezultate mai bune in viata de cuplu se recomanda produsele naturale Calivita:

Panax Ginseng: Incetineşte procesele de îmbătrânire şi menţine puterea şi pofta de viaţă. Ginsengul îmbunătăţeşte activitatea cerebrală şi eliberarea de adrenalină. Ameliorează funcţionalitatea plămânilor şi scade senzaţia de oboseală. Fortifică organismele slăbite.


Rhodiolin: Creşte potenţa sexuală. Poate fi eficientă în eliminarea disfuncţiilor sexuale, atât la femei, cât şi la bărbaţi.Vital Man: Datorita plantelor din care este realizat Vital Man, viata sexuala a barbatilor se va inbunatatii de la zi la zi.Vital Woman: Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jurul nostru şi, în plus, să ne bucurăm de viaţă.IntiMoments: indeparteaza tensiunea si poate face minuni in ceea ce priveste increderea in sine, prin urmare, dumneavoastra veti fi mult mai relaxata si va veti simti minunat alaturi de partener.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu